Nollekes Winning heet u van harte welkom !

Nollekes Winning is een gerestaureerde vierkantshoeve, gebouwd op het einde van de 18de eeuw, die omgeven is door akkers, boomgaarden en kastelen. U kunt ons vinden in Schalkhoven, een pittoresk dorpje in Zuid-Limburg.

Om de oude vierkantshoeve tot haar oorspronkelijke glorie te herstellen werd er door de huidige eigenaren gedurende verschillende jaren hard gewerkt aan haar wederopbouw. Er werd veel gebruik gemaakt van originele materialen, waardoor de hoeve vandaag de dag een authentieke en gezellige sfeer uitademt die u meteen thuis doet voelen.

Nollekes Winning heeft heel wat te bieden: een bed & breakfast, een feestzaal en een camperplaats. Op de binnenplaats van de brasserie kunt u bijvoorbeeld genieten van een glaasje wijn, een streekgerecht of een lekker ijsje. Wijnliefhebbers kunnen dan weer terecht in onze eigen wijnkelder Weingut der Flor. 

Verder biedt de streek heel wat mogelijkheden voor talloze sportieve en culturele daguitstappen alsook fiets- en wandelwegen.
Na een belevenisvolle dag kunt u heerlijk ontspannen in onze bed and breakfast. 

Laat u verrassen en kom een bezoek brengen aan Nollekes Winning, waar de gastvrouw u zowel in het Nederlands, Frans, Engels, Duits als Spaans ontvangt. Indien u vragen heeft, meer informatie wilt of een reservatie wenst te maken, kunt u ons steeds contacteren via onze contactpagina. U bent van harte welkom!

  • Twitter Basic Black
  • Black TripAdvisor Icon
  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon

Nollekes Winning

Schalkhovenstraat 79
3732 Schalkhoven (Hoeselt) | België

Tel : +32 (0)498 06 43 76
nollekeswinning@gmail.com
BTW : BE0.894.001.686

© 2016-2018 Hans Goffin

Openingsuren 

Oktober t.e.m. Maart :

Vrijdag :           16.00u - 21.30u

Zaterdag :         14.00u - 21.30u

Zondag :           11.00u - 21.30u

April t.e.m. September ook open op :

Woensdag :     14.00u - 21.30u

Donderdag :    14.00u - 21.30u

B&B en camperplaats het hele jaar geopend.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now