"Beste bluesact van België"; "Er wordt op een heel hoog niveau gemusiceerd en dat alles in de vorm van een razend interessante show waarbij je je geen moment verveelt" ; "Blues Lee heeft alles in huis: ijzersterke songs, prima muzikanten, een fantastische frontman en uitstekende backing vocals"; "Blues Lee, een band met Klasse"; "Blues Lee, they make you feel good."

Feit is : de band speelde op talrijke grote festivals: 3 x Peer, 3 x Marktrock, Pukkelpop, Oppikoppi Zuid-Afrika, Curaçao, enz.. En dus ook op Hookrock.  Binnenkort bezorgen deze vijf mannen hun vijfde CD aan de wereld.

Blikvanger is  o.a. de Hasseltse gitaarkunstenaar  Karel Phlix  en de drummachine van dienst is onze Diepenbeekse Carlo Smeyers. 

Blues Lee

PS. Het concert van Tensfield op de 3de vrijdag van oktober verliep voor de verandering in de gezellige restaurantzaal van De Ploeg. De Tensfielders vervingen op waardige wijze onze onfortuinlijke Extra Napkins . Want het wil maar niet lukken :  optreden afgelast o.w.v. dreigende gas-boetes (nov 2017, Elluceeke) ; één van de groepsleden op verlof ( juni 2018 , Rock rond de Kiosk) en de zanger die zangverbod krijgt (oktober 2018, De Ploeg) . Maar ooit komt dit Diepenbeeks Monster van Lochness in al zijn glorie terug boven water.  

Copyright © 2016 De Ploeg | eigenzinnig eetkaffee | tel. 011 969 269 | deploegdiepenbeek@gmail.com | Website door Hans Goffin

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now